PRODUK KAMI

20 taun pengalaman R&D, luwih ngerti kabutuhan sampeyan!

Babagan awake dhewe

Dipercaya kita, pilih kita

  • babagan
  • pabrik-(1)

Katrangan singkat:

Shandong chuanyunjie Instrument Co., Ltd. dumunung ing Shandong, China.Ing China, iki minangka perusahaan R&D alat pertanian profesional skala gedhe.Perusahaan kasebut duwe luwih saka 50 teknisi R&D, lan wis suwe kerja sama karo akeh universitas lan lembaga riset ilmiah sing misuwur ing China, lan wis setya dadi pionir teknis industri instrumen pertanian…

informasi paling anyar

Melu kegiatan pameran

  • Detektor Unsur Jejak Lemah Penentuan Nutrisi Lemah

    Kaya ing proses wutah, wong mung bisa kuwat lan kuwat kanthi nambah macem-macem nutrisi.Supaya tanduran bisa tuwuh kanthi apik, macem-macem nutrisi uga dibutuhake.Nanging, kanggo wektu sing suwe, kita asring mung nggatekake apa nutrisi utama kayata nitrogen, phosp ...

  • Detektor fluoresensi ATP kanggo ngenali kebersihan panganan

    Nalika nerangake masalah keamanan pangan sing umum, umume wong bisa mikir babagan residu pestisida, clenbuterol, aditif panganan, lan liya-liyane. masalah keamanan...

  • Akuisisi data otomatis kanthi analisa gambar kanopi tanduran

    Kanopi tetanduran utamané dumadi saka godhong lan cabang, sing minangka bagéan utama fotosintesis, respirasi lan transpirasi, lan minangka obyek utama riset fisiologis tetanduran.Penganalisa gambar kanopi tanduran minangka instrumen khusus kanggo ngukur indeks sing cocog kanggo tanduran ...

  • Peningkatan kondisi cahya kanthi tester fotosintesis

    Kaya sing wis dingerteni, fotosintesis minangka proses fisiologis sing penting ing proses pertumbuhan tanduran.Iki minangka proses biokimia ing ngendi tanduran ijo, ganggang lan sawetara bakteri nggunakake klorofil kanggo ngowahi karbon dioksida lan banyu dadi glukosa ing cahya sing katon lan ngeculake oksigen.Tanduran dikenal ...

  • Analisis status pertumbuhan tanduran kanthi detektor klorofil

    Kaya sing wis dingerteni, tetuwuhan ing dharatan kabeh godhong ijo.Kenging punapa?Amarga akeh klorofil ing tanduran, klorofil minangka pigmen utama fotosintesis.Penting banget kanggo tanduran.Lan akeh peneliti ing omah lan ing luar negeri nggunakake detektor klorofil kanggo sinau lan nganalisa sta ...

  • saben (9)
  • saben (3)
  • saben (1)
  • saben (8)
  • saben (2)
  • saben (4)
  • saben (5)
  • saben (6)
  • saben (7)