• head_banner

Babagan awake dhewe

a67e9ec19b5e5dc47dca8945e1eaba8

Sapa Kita

ShandongchuanyunjieInstrument Co., Ltd.: ahli instrumen ilmiah pertanian.We are R & D profesional lan produksi perusahaan instruments ilmiah tetanèn, supaya adoh wis 20 taun pengalaman industri, produksi kita instruments lan peralatan wis didol kanggo luwih saka 30 negara lan wilayah ing donya, long-term partners strategis munggah kanggo luwih saka 50, ing luwih saka 20 taun pembangunan, kita wis tansah maintained semangat lan katresnan kanggo pembangunan tetanèn, pembangunan ngelmu tetanèn iku kapercayan kita“ Nggawe instruments paling apik kanggo nggawe tetanèn berkembang luwih cepet lan duwe kualitas sing luwih dhuwur!"Iki tansah dadi tujuan kita. Kita nampa pengawasan saka kabeh lapisan masyarakat kanggo spur kita kanggo pembangunan sing luwih apik.

We Are Do

Saiki, perusahaan kita wis nggawe integrasi R&D lan dodolan peralatan sing kalebu tetanèn, kehutanan, peternakan lan lapangan liyane, kalebu meteorologi, deteksi lemah, deteksi keamanan pangan, deteksi fisiologi tanduran, deteksi kualitas banyu, lsp. R&D lan produksi detektor fotosintesis tanduran, detektor fluoresensi ATP, detektor klorofil tanduran, lampu insektisida surya lan produk liyane wis diakoni dening perusahaan sing relevan ing macem-macem negara, lan wis entuk tanggapan sing apik banget ing industri kasebut.Iki minangka penegasan saka upaya kita sajrone 20 taun kepungkur lan tenaga pendorong kanggo pangembangan kita.Kita bakal nambah upaya R&D, Ngapikake kualitas produk kanthi terus-terusan lan nginovasi fungsionalitas produk supaya bisa ngladeni masyarakat.

pabrik-(1)

"Pangan minangka kunci kanggo wong".Ora ketompo carane donya berkembang, tetanèn minangka landasan.Wis dadi tema utama kanggo nindakake pertanian cerdas lan njupuk dalan pangembangan ilmiah.Muga-muga instrumen lan peralatan bisa nyumbang kanggo pertanian sing cerdas, mbantu pangembangan tetanèn, nambah kualitas produk pertanian lan nggedhekake dalan pangembangan ilmiah pertanian.

Apa Pilih Kita

babagan (4)

Kita minangka produsen produk profesional.

babagan (2)

Kita duwe pengalaman 20 taun ing pangembangan instrumen.

babagan (3)

Kita duwe sistem layanan sales lan sawise-sales lengkap.

ngimpi

Kita ora mandheg maju.

ico

Kita luwih ngerti kabutuhan sampeyan.

babagan (5)

Kita duwe rega paling murah lan produk kualitas paling dhuwur.

Sertifikat

sertifikat-2.jpg

sertifikat (1)

sertifikat-3.jpg

sertifikat-4.jpg

sertifikat-5.jpg

sertifikat-6.jpg

sertifikat-7.jpg

sertifikat-8.jpg