• head_banner

Detektor fluoresensi ATP

  • ATP fluoresensi detector versi WIFI bacteria meter handheld atp bacteria meter meter kebersihan genggam

    ATP fluoresensi detector versi WIFI bacteria meter handheld atp bacteria meter meter kebersihan genggam

    Jeneng Detektor fluoresensi ATP Layar tampilan Layar demek grafis presisi dhuwur 3,5 inci Prosesor Chip pangolahan data kacepetan dhuwur 32-bit Akurasi deteksi 1×10-18mol Bakteri Coliform 1-106 cFU Rentang deteksi 0 nganti 99999 RLU Wektu deteksi 15 detik Interferensi deteksi ± 5% utawa ± 5 RLU kisaran suhu operasi 5 ℃ nganti 40 ℃ kisaran kelembapan operasi 20-85% Tingkat pemulihan ATP 90-110% Mode deteksi RLU, saringan klompok coliform. Instrumen kasebut bisa ndeteksi kanthi cepet...
  • Detektor fluoresensi ATP portabel FK-ATP

    Detektor fluoresensi ATP portabel FK-ATP

    Bisa digunakake kanggo pangukuran kanthi cepet saka kebersihan permukaan obyek sistem medis lan tangan operator.Uga bisa digunakake kanggo Pangukuran Kebersihan Lumahing lan kontrol pertumbuhan mikroba.Peralatan kasebut nggunakake reaksi kimia kanggo ndeteksi swab ATP lan ATP kanggo ngumpulake conto.Swab ATP direndhem ing larutan buffer, sing mbantu ngekstrak bahan biologis (ATP) saka permukaan garing utawa teles.Swab uga ngandhut reagen sing bisa nembus biofilm lan mbukak organisme sing ana ing sangisore.Sawise koleksi spesimen, swab kudu dicelupake ing agen volume sing bisa ngeculake ATP saka sel.Banjur ATP sing dibebasake saka sel lan ATP sing diolesi saka permukaan piranti bereaksi karo reagen cair unik ultrasnap.