• head_banner

Detektor Area Godhong Tanduran

  • Alat Ukur Luas Daun Tumbuhan YMJ-G

    Alat Ukur Luas Daun Tumbuhan YMJ-G

    Pambuka host:

    Iku produk dikembangaké.Iki minangka piranti portabel sing gampang digunakake lan bisa digunakake ing lapangan.Bisa ngukur area godhong lan paramèter sing gegandhengan kanthi akurat, cepet lan ora ngrusak.Uga bisa ngukur area godhong tanduran sing dipilih lan obyek lembaran liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing tetanèn, meteorologi, kehutanan lan departemen liyane.

    Instrumen kasebut bisa langsung ngukur dawa, jembar lan area bilah, lan nggabungake sistem posisi GPS, nambah antarmuka RS232, lan bisa ngimpor data pangukuran lan informasi posisi menyang komputer ing wektu sing padha, sing trep kanggo mayoritas. panliti kanggo ngolah data luwih lanjut.

  • Pengukur area godhong tanduran urip YMJ-A

    Pengukur area godhong tanduran urip YMJ-A

    Pambuka kanggo host:

    Iki minangka piranti portabel sing trep kanggo digunakake lan bisa digunakake ing lapangan.Bisa ngukur area godhong lan paramèter sing gegandhengan karo godhong kanthi akurat, cepet lan tanpa karusakan, lan uga ngukur area godhong sing dipilih lan serpihan liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing tetanèn, meteorologi, kehutanan lan departemen liyane.

    Instrumen kasebut bisa langsung ngukur dawa, jembar lan area bilah, lan nggabungake sistem posisi GPS, lan nambah antarmuka RS232.Bisa ngimpor data pangukuran lan informasi posisi menyang komputer ing wektu sing padha, sing trep kanggo mayoritas peneliti kanggo ngolah data kasebut.

  • Detektor area godhong portabel YMJ-B

    Detektor area godhong portabel YMJ-B

    Pambuka host:

    Iki minangka piranti portabel sing gampang digunakake lan bisa digunakake ing lapangan.Bisa ngukur area godhong lan paramèter sing gegandhengan kanthi akurat, cepet lan ora ngrusak.Uga bisa ngukur area godhong tanduran sing dipilih lan obyek lembaran liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing tetanèn, meteorologi, kehutanan lan departemen liyane.

    Instrumen kasebut bisa langsung ngukur dawa, jembar lan area bilah, lan nggabungake sistem posisi GPS, nambah antarmuka RS232, lan bisa ngimpor data pangukuran lan informasi posisi menyang komputer ing wektu sing padha, sing trep kanggo mayoritas. panliti kanggo ngolah data luwih lanjut.