• head_banner

FK-CSQ20 Stasiun cuaca terintegrasi ultrasonik

Katrangan singkat:

Lingkup aplikasi:

Bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata pemantauan meteorologi, pemantauan iklim pertanian lan kehutanan, pemantauan lingkungan kutha, lingkungan ekologis lan pemantauan bencana geologi, lan bisa digunakake kanthi stabil ing lingkungan sing atos (- 40 ℃ - 80 ℃).Bisa ngawasi macem-macem faktor lingkungan meteorologi lan ngatur unsur pangukuran liyane miturut kabutuhan pangguna.


Detail Produk

Tag produk

Fitur fungsional

1. Desain terintegrasi, host kolektor terintegrasi, komunikasi data nirkabel 4G, serat optik lan komunikasi kabel jaringan.Uga bisa output sinyal protokol MODBUS 485 langsung, kang bisa digunakake minangka sensor multi parameter disambungake menyang pangguna PLC / RTU lan kolektor liyane.
2. Bisa ngawasi kacepetan angin lingkungan, arah angin, suhu udhara, kelembapan udara, suhu titik embun, tekanan atmosfer, katerangan, total radiasi surya, jam srengenge lan udan.
3. Bisa ngawasi faktor lingkungan multi parameter kayata karbon dioksida, bledug pm1.0 / 2.5 / 10.0, oksigen, karbon monoksida, ozon, belerang dioksida, VOC, lsp.
4. Sensor udan energi kinetik piezoelektrik utawa sensor udan optik bisa dipilih kanggo ngawasi curah hujan, lan bisa dipilih miturut karakteristik curah udan ing papan panggunaan.
5. Sensor kanggo deteksi lemah bisa dipasang, kalebu kelembapan lemah, suhu, konduktivitas listrik, salinitas, ORP, nutrisi lemah N / P / K, PH, ETC.
6. Sistem sumber tenaga surya terpadu, gampang dipasang, njaga, linuwih.
7. Kisaran suhu lingkungan kerja yaiku - 40 ℃ - 65 ℃.Bisa dilengkapi piranti pemanas otomatis sing dibangun, ing kahanan lingkungan sing adhem, es lan salju uga bisa digunakake kanthi normal.
8. Modul sistem posisi satelit multi BEIDOU, GPS lan QZSS bisa dipilih kanggo nemokake garis bujur, garis lintang lan dhuwure posisi instalasi peralatan.

Dhaptar item ngawasi lan paramèter

Item ngawasi

Paramèter tartamtu

bledug(PM2.5, PM10, PM1.0

Wektu nanggepi: ≤3 s;Rentang pangukuran: 0.3-1.0,1.0-2.5,2.5-10(um);

Resolusi minimal: 0.3μm; Kisaran maksimum: 0 ~ 1000ug/m3.

rame

Rentang pangukuran: 0dB ~ 140dB; Akurasi: 0.5%; Stabilitas: <2%,

Akurasi swara: ± 0.5dB.

Sensor udan piezoelektrik

Akurasi: <± 3%, Daya Resolusi: 0.1mm,

Range pengukuran: 0.0-3276.7mm,

Intensitas udan maksimal: 12mm / min.

Sensor udan optik

Akurasi: <± 5%, Daya Resolusi: 0.2mm, Intensitas curah hujan maksimal: 5.0mm.

Intensitas cahya

Rentang pengukuran: 0-200,000 Lux; Akurasi: ± 3% FS.

Radiasi total

Rentang spektral: 0.3 ~ 3μm; Rentang pangukuran: 0 ~ 2000W/m2;

Akurasi: <± 5%.

Jam srengenge

Rentang spektral: 0.3 ~ 3μm; Rentang pangukuran: 0 ~ 2000W / m2; (Ngetung sinar srengenge saben menit lan mbusak ing jam 0 saben dina). m2, wiwit nglumpukake.

Asuhu ir

Range: -50.0 ~ 100.0 ℃; Akurasi: ± 0.2 ℃; Repeatability: ± 0.1 ℃.

Aasor

Range: 0.0 ~ 99.9% RH (Non condensing state);

Akurasi: ± 3% RH (10%~ 90%); Repeatability: ± 0.1% RH.

Atekanan tmosfer

Range: 0 ~ 100,00hpa; Akurasi: 0.1hpa.

Wkacepetan ind

Rentang pangukuran: 0~60m/s;Waktu tanggepan: <1S;

Nilai angin wiwitan: 0.2m/s,

Akurasi: ±2%(≤20m/s), ±2%+0.03V m/s(>20m/s).

Warah ind

Rentang pangukuran: 0 ~ 360 °; Akurasi: ± 3 °;

Kacepetan angin wiwitan: ≤0.3m/s.

CO2

Rentang pengukuran: 0~5000ppm;Akurasi:±3%F•S(25℃);

Stabilitas: ≤2%F•S.

O2

Range: 0.0 ~ 25.0% Vol; Daya resolusi: 0.1ppm;

Wektu nanggepi(T90):≤15S;Repeatability:<2﹪.

O3

Range: 0.0 ~ 10.0ppm;Batesan pangukuran maksimal: 100ppm;

Sensitivitas:(0.60±0.15)µA/ppm;

Daya resolusi: 0.02ppm; Wektu nanggepi (T90): ≤120S;

Pangulangan: <5﹪.

CH4

Range: 0,00 ~ 10,00% VOL; Daya resolusi: 0,0% VOL;

Wektu nanggepi(T90):≤120S;Repeatability:<5﹪.

NH3

Range: 0 ~ 100ppm; Batas pangukuran maksimal: 200ppm;

Sensitivitas: (50~100)nA/ppm

Daya resolusi: 0.5ppm; Wektu nanggepi (T90): ≤≤60S;

Repeatability: <10.

NO2

Range: 0.0 ~ 20.0ppm;Batesan pangukuran maksimal: 150ppm;

Sensitivitas: (0.78±0.42)µA/ppm;

Daya resolusi: 0.1ppm;Waktu nanggapi(T90):<25S;

Pangulangan: <2﹪.

SO2

Range: 0.0 ~ 20.0ppm;Batesan pangukuran maksimal: 150ppm;

Sensitivitas:(0.55±0.15)µA/ppm;

Daya résolusi: 0.1ppm;Waktu nanggapi(T90):<30S;

Pangulangan: <2﹪.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • FK-Q600 Detektor lingkungan Agrometeorologi sing dicekel tangan

      FK-Q600 Agrometeorologica cerdas genggam...

      Parameter teknis • Rentang pangukuran suhu lemah: - 40-120 ℃ akurasi: ± 0,2 ℃ resolusi: 0,01 ℃ Rentang pangukuran kelembapan lemah: 0-100% akurasi: ± 3% resolusi: 0,1% • rentang salinitas lemah: 0-20ms presisi: Resolusi ± 2%: ± 0,1ms • Rentang pangukuran pH lemah: 0-14 akurasi: ± 0,2 resolusi: 0,1 Ambane pangukuran kekompakan lemah: Kisaran 0-450mm: 0-500kg;Presisi 0-50000kpa: ing kg: 0.5kg ing tekan...