• head_banner

FK-CT20 Detektor nutrisi lemah Ilmiah

Katrangan singkat:

Item pangukuran

Lemah: amonium nitrogen, fosfor sing kasedhiya, kalium sing kasedhiya, bahan organik, nitrogen alkali hidrolisis, nitrogen nitrat, nitrogen total, fosfor total, total kalium, kalsium sing kasedhiya, magnesium sing kasedhiya, belerang sing kasedhiya, wesi sing kasedhiya, mangan sing kasedhiya, boron sing kasedhiya, seng kasedhiya , kasedhiya tembaga, klorin kasedhiya, silikon kasedhiya, pH, isi uyah lan banyu;

Pupuk: nitrogen, fosfor lan kalium ing pupuk prasaja lan pupuk majemuk.Nitrogen, fosfor, kalium, asam humat, nilai pH, bahan organik, kalsium, magnesium, belerang, silikon, wesi, mangan, boron, seng, tembaga lan klorin ing pupuk organik lan pupuk foliar (pupuk penyemprotan).

Tanduran: N, P, K, CA, Mg, S, Si, Fe, Mn, B


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan fungsi

1. Sistem operasi: Sistem operasi Android, kontrol utama kudu nggunakake prosesor multi-inti, frekuensi CPU ≥ 1.8GHz, memori kapasitas gedhe, kacepetan operasi cepet, stabilitas kuwat, ora fenomena macet.Kanthi antarmuka dual USB, data unggahan bisa diekspor kanthi cepet.

2. Instrumen adopts 7.0-inch layar gedhe tampilan karakter Cina latar mburi, bisa nyimpen lan print asil test, lan nduweni fungsi query data sajarah lan printing.

3. Ora perlu nggawe conto kosong lan standar kanggo testing.Dibandhingake karo instrumen liyane, langkah operasi, wektu operasi lan konsumsi reagen dikurangi setengah.Sampel diwaca langsung kanggo ngilangi kesalahan sing disebabake dening conto standar kosong tradisional lan njamin akurasi asil tes.

4. 12 saluran rotary colorimetric sel (non ngalangi modul), kang bisa ndeteksi 12 conto ing wektu sing padha.Saben sampel bisa milih item deteksi beda, lan muter kanthi otomatis.Nduwe fungsi kanggo ngelingake saben saluran kanggo ngrampungake deteksi.

5. Instrumen nduweni fungsi perlindungan dhewe, sing bisa nyetel jeneng pangguna lan sandhi;Dilengkapi kunci bekas driji kanggo login bekas driji, nyegah operasi non-staf kanggo ndeleng data eksperimen.

6. Dibangun ing Atlas potong: miturut gambar kekurangan gizi saben potong, mbandhingake lumahing rwaning, lan diagnosa turah mbrawah lan kurang.

7. Printing data: printer termal sing dibangun bisa nyithak item deteksi, unit deteksi, personel deteksi, wektu deteksi, nomer saluran, absorbansi, isi (mg / kg), kode rong dimensi lan informasi liyane.

8. Dibangun ing locator majeng kanggo entuk posisi akurat saben saluran;;

9. Instrumen iki dilengkapi karo papat jinis sumber cahya gelombang (abang, biru, ijo lan oranye).Dawane gelombang sumber cahya stabil, urip layanan nganti 100000 jam, reproducibility apik, lan akurasi dhuwur.

10. instrument dilengkapi lampu tampilan voltase, kang nuduhake nilai voltase saiki ing wektu nyata kanggo mesthekake negara voltase stabil saka proses operasi, lan nduweni fungsi daya mati pangayoman.Ing cilik saka Gagal daya dadakan, data bisa disimpen kanthi otomatis kanggo nyegah mundhut data

11. Ekstraksi simultaneous lan netepake cepet kasedhiya N, P, K lan gizi liyane ing lemah.

12. Kacepetan deteksi: ing tingkat keahlian normal, butuh sekitar 20 menit kanggo ndeteksi nitrogen amonium lemah, fosfor lan kalium (kalebu pretreatment sampel lemah lan persiapan kimia), kira-kira 50 menit kanggo ndeteksi nitrogen pupuk, fosfor lan kalium, lan udakara 20 menit. kanggo ndeteksi unsur tilak siji.

indeks teknis

1. Sumber daya: AC 220 ± 22V DC 12V + 5V (baterei lithium kapasitas gedhe ing jero instrumen)

2. Daya: ≤ 5W

3. Range lan résolusi: 0.001-9999

4. Kesalahan pengulangan: ≤ 0,04% (0,0004, larutan kalium dikromat)

5. Stabilitas instrumen: mabur kurang saka 0,3% (0,003, pangukuran transmitansi) sajrone siji jam.Sawise instrumen diwiwiti lan dipanasake nganti 5 menit, nomer tampilan ora bakal mabur sajrone 30 menit (pangukuran transmisi cahya);Ing siji jam, drift digital ora bakal ngluwihi 0,3% (pangukuran transmisi) lan 0,001 (pangukuran panyerepan);5% (0. 005, pangukuran transmitansi) sajrone rong jam.

6. Kesalahan linear: ≤ 0,2% (0,002, deteksi tembaga sulfat)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Stasiun cuaca ultrasonik

      Stasiun cuaca ultrasonik

      Pambuka produk stasiun cuaca ultrasonik Fk-cq06 minangka peralatan pengamatan cuaca otomatis kanthi tliti dhuwur kanthi integrasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, instalasi cepet lan pemantauan lapangan sing gampang.Peralatan kasebut bebas debugging lan bisa diatur kanthi cepet.Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan meteorologi, pertanian, kehutanan, perlindungan lingkungan, segara, bandara, pelabuhan, penyelidikan ilmiah, kemah ...

    • meter ambegan tanduran tliti dhuwur FK-GH10

      meter ambegan tanduran tliti dhuwur FK-GH10

      Indeks Teknis Deteksi karbon dioksida Prinsip deteksi: Inframerah Rentang pangukuran minimal: 0-2000ppm Linearitas: ≤± 1% FS Repeatability: ≤± 1% Wektu respon: ≤ 15s Zero drift: ≤± 2% fs/24h End point drift: ≤ 2% fs/24h Deteksi oksigen Prinsip deteksi: elektrokimia Rentang pangukuran: 0-30% Linearitas: ≤± 2% FS Repeatability: ≤± 1% Wektu nanggepi: 30s Zero drift: ≤± 2% fs/24h End point drift: ≤ ± 2% ...

    • Detektor fluoresensi ATP portabel FK-ATP

      Detektor fluoresensi ATP portabel FK-ATP

      Karakteristik instrumen Sensitivitas dhuwur - 10-15-10-18 mol / L Kacepetan dhuwur - cara kultur konvensional luwih saka 18-24 jam, dene ATP mung butuh luwih saka sepuluh detik Kelayakan - ana hubungan sing jelas antarane jumlah mikroorganisme lan isi ATP ing mikroorganisme.Kanthi ndeteksi isi ATP, jumlah mikroorganisme ing reaksi bisa dipikolehi kanthi ora langsung Operabilitas - tr...

    • stasiun cuaca

      stasiun cuaca

      Pambuka produk stasiun cuaca ultrasonik Fk-cq10 minangka peralatan pengamatan cuaca otomatis kanthi tliti dhuwur kanthi integrasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, instalasi cepet lan pemantauan lapangan sing trep.Peralatan kasebut bebas debugging lan bisa diatur kanthi cepet.Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan meteorologi, pertanian, kehutanan, perlindungan lingkungan, segara, bandara, pelabuhan, penyelidikan ilmiah ...

    • Meter fotosintesis tanduran portabel FK-GH30

      Meter fotosintesis tanduran portabel FK-GH30

      Mode pengukuran: pengukuran sirkuit tertutup Item pengukuran: Analisis CO2 inframerah nondispersif Suhu daun Radiasi aktif fotosintesis (PAR) Suhu ruang daun Kelembaban ruang daun Analisis dan perhitungan: Laju fotosintesis daun Laju transpirasi daun Konsentrasi CO2 interseluler Konduktansi stomata Efisiensi aplikasi banyu Indikator teknis: CO2 analisis: Penganalisa karbon dioksida inframerah dual-panjang gelombang kanthi suhu ...

    • FK-HT300 High precision pupuk lemah detector nutrisi kanggo riset ilmiah

      FK-HT300 pupuk lemah tliti dhuwur ...

      Kacepetan Deteksi Ekstraksi simultan lan nemtokake cepet kasedhiya N, P, K lan nutrisi liyane ing lemah ing siji wektu.Kacepetan deteksi: ing tingkat keahlian normal, butuh sekitar 20 menit kanggo ndeteksi nitrogen amonium lemah, fosfor lan kalium (kalebu pretreatment sampel lemah lan persiapan kimia), kira-kira 50 menit kanggo ndeteksi nitrogen pupuk, fosfor lan kalium, lan udakara 20 menit. ..