• head_banner

FK-Q600 Detektor lingkungan Agrometeorologi sing dicekel tangan

Katrangan singkat:

Detektor lingkungan Agrometeorologis cerdas sing dicekel tangan minangka stasiun mikroklimat pertanian sing dirancang khusus kanggo lingkungan skala cilik ing lahan pertanian lan padang rumput, sing ngawasi lemah, kelembapan lan paramèter lingkungan liyane sing ana hubungane karo pertumbuhan vegetasi lan tanduran.Utamane ngamati 13 unsur meteorologi parameter lingkungan sing ana gandhengane karo tetanèn, kayata suhu lemah, kelembapan lemah, kompaksi lemah, pH lemah, uyah lemah, suhu udara, kelembapan udara, intensitas cahya, konsentrasi karbon dioksida, radiasi efektif fotosintetik, kecepatan angin, arah angin, curah udan, lan sapiturute, nyedhiyakake dhukungan sing apik kanggo riset ilmiah pertanian, produksi pertanian, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Rentang pangukuran suhu lemah: - 40-120 ℃ akurasi: ± 0,2 ℃ resolusi: 0,01 ℃
Rentang pangukuran kelembapan lemah: 0-100% akurasi: ± 3% resolusi: 0,1%
Rentang salinitas lemah: 0-20ms presisi: ± 2% resolusi: ± 0.1ms
Rentang pengukuran pH tanah: 0-14 Akurasi: ± 0,2 resolusi: 0,1
Kekompakan lemah ambane pangukuran: 0-450mm kisaran: 0-500kg;0-50000kpa presisi: ing kg: 0.5kg ing tekanan: 50kp
sawetara suhu udhara: - 30 ~ 70 ℃ akurasi: ± 0,2 ℃ resolusi: 0,01 ℃
Rentang kelembaban udara: 0-100% akurasi: ± 3% resolusi: 0,1%
Rentang intensitas cahya: 0 ~ 200klux presisi: ± 5% resolusi: 0.1klux
Rentang pengukuran karbon dioksida: 0-2000ppm Akurasi: ± 3% resolusi: 0,1%
Rentang radiasi efektif fotosintetik: sensitivitas 400-700nm: 10-50 μ V / μ mol · m-2 · S-1
Rentang pangukuran kacepetan angin: 0-30m/s Akurasi: ± 0,5% resolusi: 0,1m/s
Rentang pangukuran arah angin: 16 arah (360 °) akurasi: ± 0,5% resolusi: 0,1%:
Rentang pangukuran curah udan: 0.. 01mm ~ 4mm / min akurasi: ≤± 3% resolusi: 0.01mm
mode komunikasi: USB, kabel RS485, nirkabel lan GPRS
kabel: 2m isi banyu kabel shielded standar nasional, 2m suhu polytetrafluoroethylene kabel tahan suhu dhuwur.
cara pangukuran: jinis insert, jinis dikubur, profil, etc
mode sumber daya: baterei lithium
Modul GPS lan GPRS bisa ditambahake

Fungsi lan fitur

(1) Swara, GPS, unggahan data GPRS lan fungsi liyane bisa dikonfigurasi miturut kabutuhan pangguna;
(2) desain daya Low, nambah fungsi pangayoman reset sistem, nyegah daya short circuit utawa karusakan gangguan external, supaya sistem kacilakan;
(3) LCD bisa nampilake wektu saiki, sensor lan nilai sing diukur, daya baterei, status swara, status GPS, status jaringan, status tfcard, etc;
(4) Kapasitas gedhe sumber daya baterei lithium, lan overcharge baterei lan liwat fungsi pangayoman discharge;
(5) Peralatan kasebut kudu diisi karo sumber daya khusus, spesifikasi adaptor yaiku 8.4v / 1.5a, lan pangisian daya lengkap butuh sekitar 3.5H;sak ngisi daya, adaptor abang lan daya lengkap ijo.
(6) Antarmuka USB digunakake kanggo komunikasi karo komputer, sing bisa ngekspor data lan ngatur paramèter;
(7) Panyimpenan data kapasitas gedhe, konfigurasi panyimpenan data tanpa watesan Kartu TF;
(8) Setelan weker paramèter informasi lingkungan prasaja lan cepet;
(9) Antarmuka nduweni opsi manual on / off GPRS;

Lingkup aplikasi

Iki digunakake kanthi akeh ing tetanèn, kehutanan, perlindungan lingkungan, konservasi banyu, industri meteorologi, irigasi hemat banyu ing tanah garing, eksplorasi geologi, budidaya tanduran lan lapangan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • FK-CSQ20 Stasiun cuaca terintegrasi ultrasonik

      FK-CSQ20 Stasiun cuaca terintegrasi ultrasonik

      Fitur fungsional 1. Desain terintegrasi, host kolektor terintegrasi, komunikasi data nirkabel 4G, serat optik lan komunikasi kabel jaringan.Uga bisa output sinyal protokol MODBUS 485 langsung, kang bisa digunakake minangka sensor multi parameter disambungake menyang pangguna PLC / RTU lan kolektor liyane.2. Bisa ngawasi kacepetan angin lingkungan, arah angin, suhu udara, kelembapan udara, titik embun t ...