• head_banner

Detetor Respirasi Tumbuhan

  • meter ambegan tanduran tliti dhuwur FK-GH10

    meter ambegan tanduran tliti dhuwur FK-GH10

    Pengenalan Instrumen:

    Iki digunakake khusus kanggo nemtokake lan analisis intensitas ambegan saka woh-wohan lan sayuran ing suhu normal, panyimpenan kadhemen, panyimpenan atmosfer sing dikontrol, beku supermarket lan kahanan panyimpenan liyane.Karakteristik instrumen kasebut yaiku bisa milih volume kamar napas sing beda-beda miturut ukuran woh-wohan lan sayuran, sing nyepetake keseimbangan lan wektu tekad;bisa bebarengan nampilake konsentrasi CO2, konsentrasi O2, suhu lan asor saka kamar AMBEGAN.Instrumen kasebut nduweni karakteristik multi-fungsi, presisi dhuwur, cepet, efisien lan trep.Cocog banget kanggo nemtokake ambegan kabeh jinis woh-wohan lan sayuran ing panganan, hortikultura, woh-wohan, sayuran, perdagangan manca lan sekolah lan lembaga riset liyane.