• head_banner

Lampu insektisida

  • Lampu insektisida medan getaran frekuensi FK-S10

    Lampu insektisida medan getaran frekuensi FK-S10

    Lampu pembunuh serangga getaran frekuensi (kontrol cahya, kontrol udan, kontrol wektu).

    Ngaktifake lampu kanthi otomatis ing wayah sore, lampu bakal mati kanthi otomatis ing wayah awan lan lampu bakal mati kanthi otomatis nalika udan.

    Kabeh cuaca cuaca, udan, kilat, suhu dhuwur, korosi

    pangayoman otomatis ing dina udan ★ matèni spektrum amba ★ jumlah gedhe saka serangga mlebu

    Lampu pembunuh serangga dilengkapi pipa pelepasan proteksi kilat, lan cuaca kilat ora ngrusak awak lampu.

    Yen daya diuripake ing wayah awan, lampu mateni serangga bakal mati kanthi otomatis sawise 5 detik.Iki minangka fenomena normal, utamane amarga deteksi kontrol lampu sing dipasang ing cahya

  • Lampu insektisida surya cerdas FK-S20

    Lampu insektisida surya cerdas FK-S20

    Modul sel surya

    1. modul sel surya 40W
    2. Nggunakake modul sel surya Suntech
    3. Kinerja insulasi ≥ 100 Ω
    4. Tahan angin 60m / S
    5. Sudut instalasi yaiku 40 derajat
    6. Daya output kudu ora kurang saka 90% ing 12 taun, lan ora kurang saka 80% ing 13 kanggo 25 taun.Suhu lingkungan kerja normal antarane - 40 ℃ lan 85 ℃, lan bisa nolak impact saka udan es kanthi diameter luwih saka 25 mm ing kacepetan ≤ 23 meter per detik.Tes beban angin ≤ 2400pa