• head_banner

Lampu insektisida surya cerdas FK-S20

Katrangan singkat:

Modul sel surya

1. modul sel surya 40W
2. Nggunakake modul sel surya Suntech
3. Kinerja insulasi ≥ 100 Ω
4. Tahan angin 60m / S
5. Sudut instalasi yaiku 40 derajat
6. Daya output kudu ora kurang saka 90% ing 12 taun, lan ora kurang saka 80% ing 13 kanggo 25 taun.Suhu lingkungan kerja normal antarane - 40 ℃ lan 85 ℃, lan bisa nolak impact saka udan es kanthi diameter luwih saka 25 mm ing kacepetan ≤ 23 meter per detik.Tes beban angin ≤ 2400pa


Detail Produk

Tag produk

Lampu insektisida

1. Kompatibel karo sistem deteksi lan kontrol hama atcsp

2. Teknologi kontrol getaran frekuensi, kompatibel karo sistem deteksi lan kontrol hama atcsp

2. Area impact: ≥ 0,15 M2

3. Sumber cahya trapping: osilator frekuensi (panjang gelombang 320-680nm), lampu tunggal

4. Bahan tahan debu lan anti banyu padha karo utawa luwih dhuwur tinimbang IP66

5. Urip layanan> 50000 jam, suhu kerja - 30 ℃ ~ 50 ℃

6. Kothak daya digawe saka bahan lapisan tahan busur.Dhiameter kabel yaiku 0,6 mm.Tegangan dhuwur saka kejut listrik lan kabel kontak serangga yaiku kawat baja tahan karat 2000 v-3000 V.Amarga sirkuit cendhak kothak daya ampas, jarak antarane jaring bisa dipilih miturut macem-macem target hama (umume ≤ 10 mm)

7. Kolom insulasi: resistensi suhu dhuwur cepet 1000 ℃, resistensi karat lan resistensi voltase dhuwur, terus-terusan arcing jaringan listrik voltase dhuwur ing dina udan sajrone 30 menit, ora ana karbonisasi kolom insulasi

Pengontrol

1. Kanthi fungsi kontrol wektu lan cahya, sistem identifikasi otomatis 24 V / 12 V, konsumsi daya dhewe kurang saka 10 MA (ora ana beban), ngilangi fenomena stroboskopik

2. Daya sumber cahya dikontrol dening watesan saiki lan ngurangi daya.Nduweni fungsi sambungan anti mbalikke, anti mbalikke daya, anti overcharge, anti overdischarge, anti short circuit, anti kilat, lan pangayoman ganti rugi suhu.Kelas bukti bledug lan banyu padha karo utawa luwih saka IP66

3. 12V / 24V identifikasi otomatis 10A controller, kontrol lampu + kontrol wektu + kontrol wektu

baterei solar

1. 12V 24Ah baterei khusus solar

2. Total kapasitas ≥ 24Ah

3. Suhu kerja - 30 ℃ ~ 55 ℃

Tiang lampu

1. Dhuwur ≥ 2,5m

2. Resistance angin luwih saka 10, lan urip layanan luwih saka 20 taun

3. kualitas dhuwur stainless steel

4. Dhiameter bolongan threading awak rod ora luwih saka 5cm, lan ana stiffeners ing peserta saka flange lan kutub lampu

wutuh

1. Kisaran suhu - 40 ℃ ~ 55 ℃

2. Area kontrol: 50-60 Mu

3. Wektu wiwitan lampu: ≤ 5S


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Lampu insektisida medan getaran frekuensi FK-S10

      Lampu insektisida medan getaran frekuensi FK-S10

      Parameter teknis 1. Teknologi kontrol induksi frekuensi, miturut gb/t24689.2-2009 frekuensi getaran standar mateni serangga 2. Sumber cahya induksi: frekuensi osilator (panjang gelombang 320-680nm) 3. Sesuai karo Q / JD 01-2007 standar 4. Area impact: ≥ 0.15 M2 5. Kothak nganggo bahan lapisan tahan busur, kanthi diameter 0.6mm lan voltase kothak 2300 ± 115V 6. Cro ...