• head_banner

Detetor Aliran Batang Tanduran

  • Probe plant stem flow meter FK-JL01

    Probe plant stem flow meter FK-JL01

    Pengenalan instrumen

    Cara probe dissipation termal bisa ngukur Kapadhetan aliran stem cepet saka batang wit, kang bisa terus-terusan mirsani aliran Cairan wit kanggo dangu, kang mbiyantu kanggo sinau hukum ijol-ijolan banyu antarane wit lan atmosfer, lan njupuk iki. minangka cara observasi kanggo ngawasi pengaruhe ekosistem alas marang owah-owahan lingkungan ing wektu sing suwe.Iki nduweni makna teoritis lan nilai aplikasi sing gedhe kanggo afforestation, manajemen alas lan manajemen kehutanan.