• head_banner

Deteksi unsur logam

  • Spektrometer fluoresensi sinar-X energi dispersif

    Spektrometer fluoresensi sinar-X energi dispersif

    Jeneng lan model produk: Spektrometer fluoresensi sinar-X dispersif energi —— R-350 ● suhu operasi: 15-30 ℃ ● kelembapan relatif: 40% ~ 50% ● sumber daya: AC: 220V ± 5V 1. Analisis unsur kisaran saka belerang (s) kanggo uranium (U);2. Rentang analisis isi unsur yaiku 1 ppm nganti 99,99%;3. Wektu pangukuran: 100-300 detik;4 watesan deteksi unsur mbebayani (CD / Pb / Cr / Hg / BR) sing ditemtokake ing arahan ROHS nganti 1ppm;5. Résolusi energi 160 ± 5 EV;1....