• head_banner

Detektor Fotosintesis Tumbuhan

  • Meter fotosintesis tanduran portabel FK-GH30

    Meter fotosintesis tanduran portabel FK-GH30

    Pambuka rinci:

    Instrumen kasebut bisa langsung ngetung indikator fotosintesis kayata laju fotosintesis, tingkat transpirasi, konsentrasi CO2 antarsel, konduktansi stomata, lan liya-liyane kanthi ngukur jumlah CO2 sing diserap (dibebasake) dening godhong tanduran ing wektu tartamtu lan kanthi bebarengan ngukur suhu udara. lan asor, suhu rwaning, intensitas cahya lan area rwaning assimilating CO2.Instrumen nduweni kaluwihan pinunjul saka sensitivitas dhuwur, respon cepet, kuat anti-gangguan, operasi trep, lan bisa digunakake kanggo netepake in-vivo lan terus tekad.Mulane, digunakake digunakake ing akeh lapangan kayata fisiologi tanduran, biokimia tanduran, lingkungan ekologis, ilmu tetanèn, etc.