• head_banner

Deteksi meteorologi

  • FK-CSQ20 Stasiun cuaca terintegrasi ultrasonik

    FK-CSQ20 Stasiun cuaca terintegrasi ultrasonik

    Lingkup aplikasi:

    Bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata pemantauan meteorologi, pemantauan iklim pertanian lan kehutanan, pemantauan lingkungan kutha, lingkungan ekologis lan pemantauan bencana geologi, lan bisa digunakake kanthi stabil ing lingkungan sing atos (- 40 ℃ - 80 ℃).Bisa ngawasi macem-macem faktor lingkungan meteorologi lan ngatur unsur pangukuran liyane miturut kabutuhan pangguna.

  • FK-Q600 Detektor lingkungan Agrometeorologi sing dicekel tangan

    FK-Q600 Detektor lingkungan Agrometeorologi sing dicekel tangan

    Detektor lingkungan Agrometeorologis cerdas sing dicekel tangan minangka stasiun mikroklimat pertanian sing dirancang khusus kanggo lingkungan skala cilik ing lahan pertanian lan padang rumput, sing ngawasi lemah, kelembapan lan paramèter lingkungan liyane sing ana hubungane karo pertumbuhan vegetasi lan tanduran.Utamane ngamati 13 unsur meteorologi parameter lingkungan sing ana gandhengane karo tetanèn, kayata suhu lemah, kelembapan lemah, kompaksi lemah, pH lemah, uyah lemah, suhu udara, kelembapan udara, intensitas cahya, konsentrasi karbon dioksida, radiasi efektif fotosintetik, kecepatan angin, arah angin, curah udan, lan sapiturute, nyedhiyakake dhukungan sing apik kanggo riset ilmiah pertanian, produksi pertanian, lsp.