• head_banner

Kabar

  • Detektor Unsur Jejak Lemah Penentuan Nutrisi Lemah

    Kaya ing proses wutah, wong mung bisa kuwat lan kuwat kanthi nambah macem-macem nutrisi.Supaya tanduran bisa tuwuh kanthi apik, macem-macem nutrisi uga dibutuhake.Nanging, kanggo wektu sing suwe, kita asring mung nggatekake apa nutrisi utama kayata nitrogen, phosp ...
    Waca liyane
  • Detektor fluoresensi ATP kanggo ngenali kebersihan panganan

    Nalika nerangake masalah keamanan pangan sing umum, umume wong bisa mikir babagan residu pestisida, clenbuterol, aditif panganan, lan liya-liyane. masalah keamanan...
    Waca liyane
  • Akuisisi data otomatis kanthi analisa gambar kanopi tanduran

    Akuisisi data otomatis kanthi analisa gambar kanopi tanduran

    Kanopi tetanduran utamané dumadi saka godhong lan cabang, sing minangka bagéan utama fotosintesis, respirasi lan transpirasi, lan minangka obyek utama riset fisiologis tetanduran.Penganalisa gambar kanopi tanduran minangka instrumen khusus kanggo ngukur indeks sing cocog kanggo tanduran ...
    Waca liyane
  • Peningkatan kondisi cahya kanthi tester fotosintesis

    Peningkatan kondisi cahya kanthi tester fotosintesis

    Kaya sing wis dingerteni, fotosintesis minangka proses fisiologis sing penting ing proses pertumbuhan tanduran.Iki minangka proses biokimia ing ngendi tanduran ijo, ganggang lan sawetara bakteri nggunakake klorofil kanggo ngowahi karbon dioksida lan banyu dadi glukosa ing cahya sing katon lan ngeculake oksigen.Tanduran dikenal ...
    Waca liyane
  • Analisis status pertumbuhan tanduran kanthi detektor klorofil

    Analisis status pertumbuhan tanduran kanthi detektor klorofil

    Kaya sing wis dingerteni, tetuwuhan ing dharatan iku kabeh godhong ijo.Kenging punapa?Amarga akeh klorofil ing tanduran, klorofil minangka pigmen utama fotosintesis.Penting banget kanggo tanduran.Lan akeh peneliti ing omah lan ing luar negeri nggunakake detektor klorofil kanggo sinau lan nganalisa sta ...
    Waca liyane
  • Lampu pembunuh serangga energi surya kanthi efektif bisa nambah karusakan hama

    Lampu pembunuh serangga energi surya kanthi efektif bisa nambah karusakan hama

    China, kanthi sumber daya alas sing akeh, luwih angel ngontrol hama.Yen hama alas ora diobati kanthi tepat wektu, bakal mengaruhi lingkungan ing papan liya.Mula, kita kudu nggatekake babagan pengendalian hama alas.Kontrol hama tradisional utamane adhedhasar pestisida kimia ...
    Waca liyane
  • Meter area godhong tanduran sing cocog karo kabutuhan pangembangan pertanian presisi

    Meter area godhong tanduran sing cocog karo kabutuhan pangembangan pertanian presisi

    Kita ngerti manawa ukuran area godhong ana gandhengane karo intensitas fotosintesis, lan uga nggambarake panggunaan energi surya, sumber energi dhasar.Kita uga bisa nyetel area rwaning kanggo nambah efisiensi panggunaan banyu saka tetanduran ijo, nanging uga nduweni kemampuan tartamtu kanggo nyerep pupuk, ...
    Waca liyane
  • Analisa nutrisi lemah kanthi cepet nambah nilai output potong

    Analisa nutrisi lemah kanthi cepet nambah nilai output potong

    Kita kabeh ngerti yen tuwuhing palawija mbutuhake pasokan banyu lan nutrisi.Isi banyu lan nutrisi ing lemah mengaruhi wutah tanduran.Nalika nutrisi lemah dhuwur banget, bakal mbentuk keluwihan nutrisi tanduran, nyebabake nambah nutrisi lemah lan formasi ...
    Waca liyane
  • Meter area godhong nyimpen pirang-pirang set data pangukuran

    Meter area godhong nyimpen pirang-pirang set data pangukuran

    Penganalisis area godhong minangka instrumen penting ing proses riset fisiologis tanduran.Ing nandur tanduran modern, penentuan area godhong wis dadi bagian sing penting.Instrumen iki mujudake instrumen panliten kang wigati banget.Utamane digunakake kanggo ngukur lan ngrekam godhong tanduran yaiku ...
    Waca liyane
  • Analyzer kanopi kanggo mujudake tanduran sing cedhak kanthi rasional

    Analyzer kanopi kanggo mujudake tanduran sing cedhak kanthi rasional

    Analyzer kanopi nduweni peran penting ing tuwuhing tanduran, lan iku penting banget kanggo nyadari tanduran sing cukup.Kanopi inggih punika peranganing palawija ingkang dipuntingali saking nginggil dumugi ngandhap, inggih punika kados topi.Para panaliti asring nemokake sawetara "rahasia" babagan tanduran kasebut.Ta...
    Waca liyane
  • Meter klorofil bisa ngawasi kandungan klorofil tanduran kapan wae

    Meter klorofil bisa ngawasi kandungan klorofil tanduran kapan wae

    Chlorophyll meter minangka salah sawijining alat ing riset fisiologi tanduran.Fungsi utama yaiku ndeteksi kandungan klorofil ing godhong.Jumlah klorofil langsung mengaruhi wutah tanduran.Langkah pisanan fotosintesis yaiku nyerep energi cahya kanthi klorofil lan ngionisasi ...
    Waca liyane