• head_banner

Peningkatan kondisi cahya kanthi tester fotosintesis

Kaya sing wis dingerteni, fotosintesis minangka proses fisiologis sing penting ing proses pertumbuhan tanduran.Iki minangka proses biokimia ing ngendi tanduran ijo, ganggang lan sawetara bakteri nggunakake klorofil kanggo ngowahi karbon dioksida lan banyu dadi glukosa ing cahya sing katon lan ngeculake oksigen.Tetuwuhan dikenal minangka produser rantai pangan amarga bisa ngasilake bahan organik lan nyimpen energi kanthi fotosintesis nggunakake zat anorganik.Liwat konsumsi panganan, konsumen ing rantai panganan bisa nyerep energi sing disimpen dening tanduran, kanthi efisiensi udakara 30%.Kanggo meh kabeh makhluk urip ing donya biologi, proses iki minangka kunci kanggo urip.Fotosintesis penting kanggo siklus karbon lan oksigen ing bumi.

Tester fotosintesis nduweni akeh kaluwihan.Item tes wis rampung.Bisa ngukur faktor kayata konsentrasi gas CO2, suhu lan kelembapan udara, suhu godhong, radiasi efektif fotosintetik, konsentrasi CO2 antarsel, aliran gas, lan ngitung indeks fotosintesis kayata laju fotosintesis, tingkat transpirasi, konduktivitas stomata, konsentrasi karbon dioksida antarsel lan tingkat panggunaan banyu, Sampeyan uga bisa digunakake minangka recorder karbon dioksida piyambak.Sistem iki nggunakake sistem operasi Windows lan layar tutul kanggo nampilake, nyimpen lan ngekspor kurva fotosintesis CO2, kurva fotosintesis suhu, kurva fotosintesis cahya lan kurva owah-owahan karbon dioksida.Iki digunakake kanthi akeh ing riset ilmiah babagan pertanian, kehutanan, ekologi, meteorologi pertanian lan disiplin liyane.

Tambah fotosintesis bisa dipandu dening tester fotosintesis kanggo nggunakake kanopi cendhak, nambah tanduran padhet cukup saka kondisi cahya, nambah koefisien area rwaning, nambah nomer lumahing rwaning, tundha tuwa rwaning expansion saka wilayah rwaning ing. tahap awal, lan ngluwihi area godhong sing cukup lan beban woh sajrone periode fungsi godhong.


Wektu kirim: Jul-02-2021