• head_banner

Detektor Unsur Jejak Lemah Penentuan Nutrisi Lemah

Kaya ing proses wutah, wong mung bisa kuwat lan kuwat kanthi nambah macem-macem nutrisi.Supaya tanduran bisa tuwuh kanthi apik, macem-macem nutrisi uga dibutuhake.Nanging, ing wektu sing suwe, kita asring mung nggatekake apa nutrisi utama kayata nitrogen, fosfor lan kalium ora ana ing tanduran pertanian, nanging nutup mripat kanggo unsur jejak kayata seng, boron, mangan, lan kalsium. uga bisa nulungi tanduran supaya bisa tuwuh kanthi apik.

Unsur jejak sing beda-beda rada beda.Seng bisa nyepetake metabolisme nitrogen ing tetanduran, sing kondusif kanggo sintesis auksin, nyepetake tingkat fotosintesis, lan nambah kemampuan tetanduran kanggo nolak penyakit lan kadhemen.Boron duweni efek positif ing werna tanduran, bisa ningkatake pertumbuhan organ vegetatif tanduran, ningkatake tingkat metabolisme karbon lan nitrogen ing tetanduran, lan ngiyataken resistensi stres tanduran.Kebetulan, efek fiksasi nitrogen saka molibdenum ora kena disepelekake.Bisa nyepetake metabolisme nitrogen lan transfer karbohidrat ing tetanduran, supaya tetanduran bisa tahan kadhemen, kadhemen lan penyakit.Kajaba iku, mangan bisa ngatur redoks tanduran lan nyuda tingkat penyakit tanduran;wesi nduweni peran penting ing pambentukan klorofil, sing ora bisa diabaikan ing proses pertumbuhan tanduran.

Mulane, penting banget kanggo ndeteksi isi unsur tilak ing lemah ing wektu.Detektor Unsur Jejak Lemah bisa ngukur macem-macem unsur tilak ing lemah kanthi apik, sing trep kanggo petani nggunakake pupuk mikro sing dibutuhake miturut kahanan nyata ing lemah, lan nyumbang kanggo nambah asil lan kualitase.Ora mung kuwi, nggunakake piranti iki uga mbantu kanggo ningkatake proses modernisasi pertanian.Sawise kabeh, pembuahan rasional lan budidaya ilmiah minangka tren umum produksi pertanian saiki.Deteksi pisanan lan banjur pembuahan "resep obat sing tepat", sing ora mung nyuda sampah pupuk, nyuda input biaya tetanèn, lan nambah keuntungan ekonomi para petani.Uga nyuda polusi sing disebabake dening pembuahan sing ora bener, nglindhungi lingkungan lemah, lan nyadari panggunaan lemah sing lestari.Ngapa ora?


Wektu kirim: Jul-20-2022