• head_banner

Tanduran Canopy Annlyzer

  • Analisa kanopi tanduran portabel FK-G10

    Analisa kanopi tanduran portabel FK-G10

    Pengenalan Instrumen:

    Bisa digunakake kanthi akeh ing produksi pertanian lan riset ilmiah.Kanggo nyelidiki sumber cahya kanopi, ngukur intersepsi cahya ing kanopi tanduran, lan nyinaoni hubungane antara pertumbuhan potong, ngasilake lan kualitas lan pemanfaatan cahya, instrumen kasebut digunakake kanggo ngukur lan ngrekam radiasi aktif fotosintesis (PAR) ing. pita 400nm-700nm.Unit nilai sing diukur yaiku micromolar (μ molm2 / s) ing meter persegi · s.