• head_banner

Detektor fluoresensi ATP portabel FK-ATP

Katrangan singkat:

Bisa digunakake kanggo pangukuran kanthi cepet saka kebersihan permukaan obyek sistem medis lan tangan operator.Uga bisa digunakake kanggo Pangukuran Kebersihan Lumahing lan kontrol pertumbuhan mikroba.Peralatan kasebut nggunakake reaksi kimia kanggo ndeteksi swab ATP lan ATP kanggo ngumpulake conto.Swab ATP direndhem ing larutan buffer, sing mbantu ngekstrak bahan biologis (ATP) saka permukaan garing utawa teles.Swab uga ngandhut reagen sing bisa nembus biofilm lan mbukak organisme sing ana ing sangisore.Sawise koleksi spesimen, swab kudu dicelupake ing agen volume sing bisa ngeculake ATP saka sel.Banjur ATP sing dibebasake saka sel lan ATP sing diolesi saka permukaan piranti bereaksi karo reagen cair unik ultrasnap.


Detail Produk

Tag produk

Karakteristik instrumen

Sensitivitas dhuwur - 10-15-10-18 mol / L

Kacepetan dhuwur - cara kultur konvensional luwih saka 18-24 jam, dene ATP mung butuh luwih saka sepuluh detik

Kelayakan - ana korélasi sing jelas antara jumlah mikroorganisme lan isi ATP ing mikroorganisme.Kanthi ndeteksi isi ATP, jumlah mikroorganisme ing reaksi kasebut bisa dipikolehi kanthi ora langsung

Operabilitas - cara budidaya tradisional kudu dioperasikake dening teknisi sing dilatih ing laboratorium;nalika operasi ATP deteksi kebersihan cepet banget prasaja, lan bisa dilakokno ing situs dening Staff umum karo latihan prasaja.

Paramèter utama

1. LCD cetha gedhe

2. Akurasi deteksi: 5 × 10-18mol

3. sawetara deteksi: 0 kanggo 9999 RLUs

4. Wektu deteksi: 15 detik

5. Interferensi deteksi: ± 5% utawa ± 5 RLUs

6. Kisaran suhu operasi: 5 ℃ nganti 40 ℃

7. Kisaran kelembapan operasi: 20-85 ‰

8. Recovery ATP: 90-110%

9. 50 setelan ID pangguna

10. Jumlah watesan asil sing bisa disetel: 251

11. 1999 nyimpen memori

12. Otomatis ngadili qualified

13. Statistik otomatis saka tingkat qualified

14. Dibangun ing sumber cahya kalibrasi dhewe

15. Power ing 30 detik mriksa poto

16. Kanthi antarmuka RS232, asil bisa diunggah menyang PC

17. Ukuran instrumen (w × h × d): 192mm × 87mm × 34mm

18. Gunakake rong baterei Standar No.5 utawa baterei lithium sing bisa diisi ulang

19. Status siyaga (20 ℃): 6 sasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • ATP fluoresensi detector versi WIFI bacteria meter handheld atp bacteria meter meter kebersihan genggam

      ATP fluoresensi detector versi WIFI bakteri...

      Parameter Jeneng Detektor fluoresensi ATP Layar tampilan layar demek grafis presisi dhuwur 3,5 inci Prosesor 32-bit chip pangolahan data kacepetan dhuwur Akurasi deteksi 1×10-18mol Bakteri Coliform 1-106 cFU Rentang deteksi 0 nganti 99999 RLU Wektu deteksi 15 detik Deteksi interferensi ± 5% utawa ± 5 RLU kisaran suhu operasi 5 ℃ nganti 40 ℃ kisaran kelembapan operasi 20-85% tingkat pemulihan ATP 9...