• head_banner

Meter fotosintesis tanduran portabel FK-GH30

Katrangan singkat:

Pambuka rinci:

Instrumen kasebut bisa langsung ngetung indikator fotosintesis kayata laju fotosintesis, tingkat transpirasi, konsentrasi CO2 antarsel, konduktansi stomata, lan liya-liyane kanthi ngukur jumlah CO2 sing diserap (dibebasake) dening godhong tanduran ing wektu tartamtu lan kanthi bebarengan ngukur suhu udara. lan asor, suhu rwaning, intensitas cahya lan area rwaning assimilating CO2.Instrumen nduweni kaluwihan pinunjul saka sensitivitas dhuwur, respon cepet, kuat anti-gangguan, operasi trep, lan bisa digunakake kanggo netepake in-vivo lan terus tekad.Mulane, digunakake digunakake ing akeh lapangan kayata fisiologi tanduran, biokimia tanduran, lingkungan ekologis, ilmu tetanèn, etc.


Detail Produk

Tag produk

Mode pangukuran: pangukuran sirkuit tertutup

Item pangukuran:

Analisis CO2 inframerah nondispersif

Suhu godhong

Radiasi aktif fotosintetik (PAR)

Suhu kamar godhong

Kelembapan ruangan godhong

Analisis lan pitungan:

Laju fotosintesis godhong

Tingkat transpirasi godhong

Konsentrasi CO2 antarsel

Konduktansi stomata

Efisiensi aplikasi banyu

Indikator teknis:

Analisis CO2:

Analyzer karbon dioksida inframerah dual-panjang gelombang kanthi pangaturan suhu ditambahake, kanthi kisaran pangukuran 0-3,000ppm lan resolusi 0,1ppm;akurasi 3ppm.Pengukuran karbon dioksida ora kena pengaruh owah-owahan suhu.Instrumen kasebut ditondoi kanthi stabilitas sing dhuwur, presisi dhuwur lan refleksi sensitif, lan bisa ngrampungake koleksi prabédan karbon dioksida sajrone 1 detik.

Suhu ruang godhong:

Sensor suhu digital presisi dhuwur, sawetara ukuran: -20-80 ℃, resolusi: 0,1 ℃, kesalahan: ± 0,2 ℃

Suhu godhong:

Rintangan platinum, sawetara pangukuran: -20-60 ℃, resolusi: 0,1 ℃, kesalahan: ± 0,2 ℃

Kelembapan:

Sensor suhu digital presisi dhuwur:

Rentang pangukuran: 0-100%, resolusi: 0.1%, kesalahan ≤ 1%

Radiasi aktif fotosintetik (PAR):

Silicon photocell karo saringan koreksi

Rentang pangukuran: 0-3.000μmolm ㎡/s, presisi < 1μmolm ㎡/s, rentang dawa gelombang respon: 400-700nm

Pengukuran aliran: flowmeter rotor kaca, tingkat aliran disetel kanthi sewenang-wenang ing kisaran 0-1.5L, kesalahan 1%, utawa <± 0.2% ing kisaran 0.2-1L / min, tingkat aliran pompa udara bisa disetel kaya sing dibutuhake, pengaruh ing fotosintesis miturut tingkat aliran gas sing beda bisa diukur, lan tingkat aliran gas stabil.

Ukuran ruang godhong: ukuran standar 55 × 20 mm, ukuran liyane bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

Lingkungan operasi: suhu: -20 ℃-60 ℃, asor relatif: 0-100% (tanpa kondensasi uap banyu)

Sumber daya: baterei lithium DC8.4V, sing bisa terus-terusan sajrone 10 jam.

Panyimpenan data: memori 16G, bisa ditambahi nganti 32G.

Transmisi data: komputer sambungan USB bisa langsung ngekspor data tabel Excel.

Tampilan: 3.5" TFT True color LCD color display, resolusi 800 × 480 (katon kanthi cetha ing cahya sing kuwat)

Ukuran: 260 × 260 × 130 mm;Bobot: 3,25 kg (unit utama)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan