• head_banner

Produk

  • ATP fluoresensi detector versi WIFI bacteria meter handheld atp bacteria meter meter kebersihan genggam

    ATP fluoresensi detector versi WIFI bacteria meter handheld atp bacteria meter meter kebersihan genggam

    Jeneng Detektor fluoresensi ATP Layar tampilan Layar demek grafis presisi dhuwur 3,5 inci Prosesor Chip pangolahan data kacepetan dhuwur 32-bit Akurasi deteksi 1×10-18mol Bakteri Coliform 1-106 cFU Rentang deteksi 0 nganti 99999 RLU Wektu deteksi 15 detik Interferensi deteksi ± 5% utawa ± 5 RLU kisaran suhu operasi 5 ℃ nganti 40 ℃ kisaran kelembapan operasi 20-85% Tingkat pemulihan ATP 90-110% Mode deteksi RLU, saringan klompok coliform. Instrumen kasebut bisa ndeteksi kanthi cepet...
  • Stasiun cuaca ultrasonik

    Stasiun cuaca ultrasonik

    Stasiun cuaca ultrasonik Fk-cq06 minangka peralatan pengamatan cuaca otomatis kanthi tliti dhuwur kanthi integrasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, instalasi cepet lan pemantauan lapangan sing gampang.Peralatan kasebut bebas debugging lan bisa diatur kanthi cepet.Iki digunakake kanthi wiyar ing bidang meteorologi, pertanian, kehutanan, perlindungan lingkungan, segara, bandara, pelabuhan, penyelidikan ilmiah, pendidikan kampus lan liya-liyane.Dibandhingake karo stasiun cuaca ultrasonik tradisional, produk kita ngatasi ...
  • stasiun cuaca

    stasiun cuaca

    Stasiun cuaca ultrasonik Fk-cq10 minangka peralatan pengamatan cuaca otomatis kanthi tliti dhuwur kanthi integrasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, instalasi cepet lan pemantauan lapangan sing trep.Peralatan kasebut bebas debugging lan bisa diatur kanthi cepet.Iki digunakake kanthi wiyar ing bidang meteorologi, pertanian, kehutanan, perlindungan lingkungan, segara, bandara, pelabuhan, penyelidikan ilmiah, pendidikan kampus lan liya-liyane.Dibandhingake karo stasiun cuaca ultrasonik tradisional, produk kita ...
  • Spektrometer fluoresensi sinar-X energi dispersif

    Spektrometer fluoresensi sinar-X energi dispersif

    Jeneng lan model produk: Spektrometer fluoresensi sinar-X dispersif energi —— R-350 ● suhu operasi: 15-30 ℃ ● kelembapan relatif: 40% ~ 50% ● sumber daya: AC: 220V ± 5V 1. Analisis unsur kisaran saka belerang (s) kanggo uranium (U);2. Rentang analisis isi unsur yaiku 1 ppm nganti 99,99%;3. Wektu pangukuran: 100-300 detik;4 watesan deteksi unsur mbebayani (CD / Pb / Cr / Hg / BR) sing ditemtokake ing arahan ROHS nganti 1ppm;5. Resolusi energi 160 ± 5 EV;1....
  • Detektor lemah papat parameter

    Detektor lemah papat parameter

    Kanthi desain struktur terpadu lan kertu SD sing dibangun, unit utama bisa ngumpulake pirang-pirang paramèter kayata suhu, kelembapan, uyah, PH lan liya-liyane ing lemah lingkungan sing dites ing wektu nyata, lan ngunggah data kanthi siji tombol.

  • FK-HF300 Detektor khusus pupuk presisi tinggi

    FK-HF300 Detektor khusus pupuk presisi tinggi

    Pupuk: nitrogen total, fosfor total, kalium total, nitrogen nitrat, fosfor kasedhiya, kalium kasedhiya, nitrogen hidrolisis asam, bahan organik, nitrogen amonium ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat, nitrogen urea, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total, fosfor total, total kalium ing pupuk majemuk Asam humat larut banyu (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas ( batubara lapuk), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), nitrogen total, fosfor total, total kalium pupuk larut air, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut banyu Nitrogen (keruhan), fosfor (keruhan), kalium (keruhan), kalium, magnesium, sulfur, silikon, boron, wesi, tembaga, mangan, seng, klorin, timah, arsenik, kromium, kadmium lan merkuri ing banyu

    Tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman

    Tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

  • FK-HT500 Detektor nutrisi pupuk tingkat riset

    FK-HT500 Detektor nutrisi pupuk tingkat riset

    Unsur lemah: nitrogen amonium lemah, fosfor kasedhiya lemah, kalium kasedhiya lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching) , kalsium lemah, magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, timah lemah Arsenik lemah, kromium lemah, kromium lemah lan merkuri lemah.

    Unsur pupuk: nitrogen amonium ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat ing pupuk, nitrogen urea, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total ing pupuk majemuk, total fosfor ing pupuk majemuk, total kalium ing pupuk majemuk, nitrogen total ing pupuk organik, total fosfor ing pupuk organik, total kalium ing pupuk organik, nitrat nitrogen ing pupuk organik, kasedhiya fosfor ing pupuk organik, kasedhiya kalium ing pupuk organik, nitrogen hidrolisis asam ing pupuk organik, bahan organik Asam humat larut banyu (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas (batu bara cuaca), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk larut banyu, total nitrogen, total fosfor, total kalium folpupuk iar, nitrogen total, fosfor total, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut banyu Nitrogen (kekeruhan), fosfor (kekeruhan), kalium (keruhan), kalsium, magnesium, belerang, silikon, boron, wesi, tembaga, mangan, seng, klorin, timbal, arsenik, kromium, kadmium lan merkuri ing banyu

    Unsur tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman.

    Unsur tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

    Lingkungan lemah: kelembapan lemah, suhu lemah, pH lemah, salinitas lemah

  • FK-HT300 High precision pupuk lemah detector nutrisi kanggo riset ilmiah

    FK-HT300 High precision pupuk lemah detector nutrisi kanggo riset ilmiah

    Lemah: nitrogen amonium lemah, fosfor kasedhiya lemah, kalium kasedhiya lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching), kalsium lemah, magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, timbal lemah Arsenik lemah, kromium lemah, kromium lemah, merkuri lemah, pH, kandungan garam lan banyu isi.

    Pupuk: amonium nitrogen ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat ing pupuk, urea nitrogen, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total ing pupuk majemuk, total fosfor ing pupuk majemuk, total kalium ing pupuk majemuk, nitrogen total ing pupuk organik, total fosfor ing pupuk organik, total kalium ing pupuk organik, nitrat nitrogen ing pupuk organik, kasedhiya fosfor ing pupuk organik, kasedhiya kalium ing pupuk organik, asam hidrolisis nitrogen ing pupuk organik, bahan organik Banyu asam humat larut (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas (batu bara cuaca), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), nitrogen total , total fosfor, total kalium pupuk larut banyu, total nitrogen, total fosfor, total kalium saka foliar ferpupuk, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut air , tembaga, mangan, seng, klorin, timbal, arsenik, kromium, kadmium lan merkuri ing banyu

    Tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman

    Tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

  • FK-HT200 High precision pupuk lemah detector nutrisi

    FK-HT200 High precision pupuk lemah detector nutrisi

    Lemah: nitrogen amonium lemah, fosfor kasedhiya lemah, kalium kasedhiya lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching), kalsium lemah, magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, pH, kandungan garam.

    Pupuk: amonium nitrogen ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat ing pupuk, urea nitrogen, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total ing pupuk majemuk, total fosfor ing pupuk majemuk, total kalium ing pupuk majemuk, nitrogen total ing pupuk organik, total fosfor ing pupuk organik, total kalium ing pupuk organik, nitrat nitrogen ing pupuk organik, kasedhiya fosfor ing pupuk organik, kasedhiya kalium ing pupuk organik, asam hidrolisis nitrogen ing pupuk organik, bahan organik Banyu asam humat larut (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas (batu bara cuaca), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), nitrogen total , total fosfor, total kalium pupuk larut banyu, total nitrogen, total fosfor, total kalium saka foliar ferpupuk, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut air , tembaga, mangan, seng lan klorin ing banyu

    Tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman

    Tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

  • FK-HT100 Detektor nutrisi lemah presisi dhuwur

    FK-HT100 Detektor nutrisi lemah presisi dhuwur

    Nitrogen amonium lemah, fosfor sing kasedhiya ing lemah, kalium sing kasedhiya ing lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching), kalsium lemah , magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, pH, kadar garam lan kadar air.

  • FK-CT20 Detektor nutrisi lemah Ilmiah

    FK-CT20 Detektor nutrisi lemah Ilmiah

    Item pangukuran

    Lemah: amonium nitrogen, fosfor sing kasedhiya, kalium sing kasedhiya, bahan organik, nitrogen alkali hidrolisis, nitrogen nitrat, nitrogen total, fosfor total, total kalium, kalsium sing kasedhiya, magnesium sing kasedhiya, belerang sing kasedhiya, wesi sing kasedhiya, mangan sing kasedhiya, boron sing kasedhiya, seng kasedhiya , kasedhiya tembaga, klorin kasedhiya, silikon kasedhiya, pH, isi uyah lan banyu;

    Pupuk: nitrogen, fosfor lan kalium ing pupuk prasaja lan pupuk majemuk.Nitrogen, fosfor, kalium, asam humat, nilai pH, bahan organik, kalsium, magnesium, belerang, silikon, wesi, mangan, boron, seng, tembaga lan klorin ing pupuk organik lan pupuk foliar (pupuk penyemprotan).

    Tanduran: N, P, K, CA, Mg, S, Si, Fe, Mn, B

  • Analisa kanopi tanduran portabel FK-G10

    Analisa kanopi tanduran portabel FK-G10

    Pengenalan Instrumen:

    Bisa digunakake kanthi akeh ing produksi pertanian lan riset ilmiah.Kanggo nyelidiki sumber cahya kanopi, ngukur intersepsi cahya ing kanopi tanduran, lan nyinaoni hubungane antara pertumbuhan potong, ngasilake lan kualitas lan pemanfaatan cahya, instrumen kasebut digunakake kanggo ngukur lan ngrekam radiasi aktif fotosintesis (PAR) ing. pita 400nm-700nm.Unit nilai sing diukur yaiku micromolar (μ molm2 / s) ing meter persegi · s.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3