• head_banner

Detektor Klorofil Tumbuhan

  • Pengukur klorofil tanduran

    Pengukur klorofil tanduran

    Tujuan Instrumen:

    Instrumen bisa digunakake kanggo langsung ngukur isi klorofil relatif (unit SPAD) utawa derajat ijo, isi nitrogen, asor rwaning, suhu rwaning tetanduran kanggo ngerti dikarepake nitro nyata tetanduran lan lack nitro ing lemah utawa apa pupuk nitrogen gedhe banget wis. wis diterapake.Kajaba iku, instrumen iki bisa digunakake kanggo nambah tingkat panggunaan pupuk nitrogen lan nglindhungi lingkungan.Bisa digunakake kanthi akeh dening lembaga riset ilmiah lan universitas sing gegandhengan karo pertanian lan kehutanan kanggo nyinaoni indikator fisiologis tanduran lan kanggo panuntun produksi tetanèn.