• head_banner

Detektor lemah papat parameter

Katrangan singkat:

Kanthi desain struktur terpadu lan kertu SD sing dibangun, unit utama bisa ngumpulake pirang-pirang paramèter kayata suhu, kelembapan, uyah, PH lan liya-liyane ing lemah lingkungan sing dites ing wektu nyata, lan ngunggah data kanthi siji tombol.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Isi banyu volumetrik lemah: Unit: % (m3/m3);Sensitivitas tes: ± 0,01% (m3/m3);sawetara ukuran: 0-100% (m3 / m3).Presisi pangukuran: ing kisaran 0-50% (m3/m3) ± 2% (m3/m3);50-100% (m3/m3) ± 3% (m3/m3);resolusi: 0.1%

Kisaran suhu lemah: -40-120 ℃.Presisi pangukuran: ± 0.2 ℃.Résolusi: ± 0,1 ℃

Kisaran salinitas lemah: 0-20ms.Akurasi pangukuran: ± 1%.Resolusi: ± 0,01 ms.

Range pengukuran PH: 0-14.Resolusi: 0.1.Akurasi pangukuran: ± 0,2

Mode komunikasi: USB

Kabel: Kawat terlindung standar nasional Kelembapan 2m, kabel tahan suhu tinggi polytetrafluoro suhu, 2m.

Mode pangukuran: jinis sisipan, jinis sing dipasang, profil, lsp.

Mode sumber daya: baterei lithium

Fungsi & Fitur

(1) Kanthi desain konsumsi daya kurang lan nambah fungsi pangayoman reset sistem, bisa kanggo nyegah sumber daya short circuit utawa karusakan gangguan external lan supaya sistem kacilakan;

(2) Kanthi tampilan LCD, bisa nampilake wektu saiki, sensor lan nilai sing diukur, daya baterei, status swara, status kertu TF, lsp;

(3) Pasokan daya baterei lithium kapasitas gedhe, lan overcharge baterei lan proteksi over-discharge;

(4) Peralatan kasebut kudu diisi karo sumber daya sing diwenehake khusus, spesifikasi adaptor yaiku 8.4V / 1.5A, lan pangisian daya lengkap mbutuhake sekitar 3.5h.Adaptor ngisi daya abang lan ijo sawise kebak.

(5) Kanthi antarmuka USB kanggo komunikasi karo komputer, bisa ngekspor data, ngatur paramèter, etc.;

(6) Panyimpenan data kapasitas gedhe, dikonfigurasi nganggo kertu TF kanggo nyimpen data tanpa wates;

(7) Setelan weker sing prasaja lan cepet saka paramèter informasi lingkungan.

Lingkup Aplikasi

Kang digunakake digunakake ing deteksi Kelembapan lemah, banyu-nyimpen irigasi saka tani garing, tetanèn tliti, kehutanan, eksplorasi geologi, budidoyo tanduran, etc.

Model Item tes
FK-S Isi kelembapan lemah
FK-W Nilai suhu lemah
FK-PH Nilai pH tanah
FK-TY Kandungan garam tanah
FK-WSYP Kelembapan lemah, Salinitas, PH lan Suhu

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Meter fotosintesis tanduran portabel FK-GH30

      Meter fotosintesis tanduran portabel FK-GH30

      Mode pengukuran: pengukuran sirkuit tertutup Item pengukuran: Analisis CO2 inframerah nondispersif Suhu daun Radiasi aktif fotosintesis (PAR) Suhu ruang daun Kelembaban ruang daun Analisis dan perhitungan: Laju fotosintesis daun Laju transpirasi daun Konsentrasi CO2 interseluler Konduktansi stomata Efisiensi aplikasi banyu Indikator teknis: CO2 analisis: Penganalisa karbon dioksida inframerah dual-panjang gelombang kanthi suhu ...

    • Pengukur area godhong tanduran urip YMJ-A

      Pengukur area godhong tanduran urip YMJ-A

      Model prabédan model Beda fungsional YMJ-A Ora ana antarmuka komputer, data bisa disimpen lan dideleng ing host YMJ-B Ana antarmuka komputer, saliyane kanggo nyimpen data ing host, uga bisa nransfer data menyang komputer, lan piranti lunak bisa dicithak lan diowahi dadi format excel YMJ-G Kanthi antarmuka komputer lan modul posisi GPS ditambahake, sinkronisasi wektu lan iklan ...

    • Lampu insektisida medan getaran frekuensi FK-S10

      Lampu insektisida medan getaran frekuensi FK-S10

      Parameter teknis 1. Teknologi kontrol induksi frekuensi, miturut gb/t24689.2-2009 frekuensi getaran standar mateni serangga 2. Sumber cahya induksi: frekuensi osilator (panjang gelombang 320-680nm) 3. Sesuai karo Q / JD 01-2007 standar 4. Area impact: ≥ 0.15 M2 5. Kothak nganggo bahan lapisan tahan busur, kanthi diameter 0.6mm lan voltase kothak 2300 ± 115V 6. Cro ...

    • FK-Q600 Detektor lingkungan Agrometeorologi sing dicekel tangan

      FK-Q600 Agrometeorologica cerdas genggam...

      Parameter teknis • Rentang pangukuran suhu lemah: - 40-120 ℃ akurasi: ± 0,2 ℃ resolusi: 0,01 ℃ Rentang pangukuran kelembapan lemah: 0-100% akurasi: ± 3% resolusi: 0,1% • rentang salinitas lemah: 0-20ms presisi: Resolusi ± 2%: ± 0,1ms • Rentang pangukuran pH lemah: 0-14 akurasi: ± 0,2 resolusi: 0,1 Ambane pangukuran kekompakan lemah: Kisaran 0-450mm: 0-500kg;Presisi 0-50000kpa: ing kg: 0.5kg ing tekan...

    • Detektor fluoresensi ATP portabel FK-ATP

      Detektor fluoresensi ATP portabel FK-ATP

      Karakteristik instrumen Sensitivitas dhuwur - 10-15-10-18 mol / L Kacepetan dhuwur - cara kultur konvensional luwih saka 18-24 jam, dene ATP mung butuh luwih saka sepuluh detik Kelayakan - ana hubungan sing jelas antarane jumlah mikroorganisme lan isi ATP ing mikroorganisme.Kanthi ndeteksi isi ATP, jumlah mikroorganisme ing reaksi bisa dipikolehi kanthi ora langsung Operabilitas - tr...

    • FK-HF300 Detektor khusus pupuk presisi tinggi

      FK-HF300 Spesi nutrisi pupuk tliti dhuwur ...

      Kacepetan Deteksi N, P, K lan nutrisi liyane ing pupuk diekstrak lan ditemtokake bebarengan.Butuh udakara 50 menit kanggo nemtokake N, P lan K ing pupuk, lan udakara 20 menit kanggo nemtokake unsur tilak tunggal.Fungsi Pambuka 1. Sistem operasi: Sistem operasi Android 5.1, kontrol utama prosesor papat inti, frekuensi CPU...