• head_banner

Detektor nutrisi lemah

  • FK-HF300 Detektor khusus pupuk presisi tinggi

    FK-HF300 Detektor khusus pupuk presisi tinggi

    Pupuk: nitrogen total, fosfor total, kalium total, nitrogen nitrat, fosfor kasedhiya, kalium kasedhiya, nitrogen hidrolisis asam, bahan organik, nitrogen amonium ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat, nitrogen urea, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total, fosfor total, total kalium ing pupuk majemuk Asam humat larut banyu (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas ( batubara lapuk), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), nitrogen total, fosfor total, total kalium pupuk larut air, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut banyu Nitrogen (keruhan), fosfor (keruhan), kalium (keruhan), kalium, magnesium, sulfur, silikon, boron, wesi, tembaga, mangan, seng, klorin, timah, arsenik, kromium, kadmium lan merkuri ing banyu

    Tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman

    Tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

  • FK-HT500 Detektor nutrisi pupuk tingkat riset

    FK-HT500 Detektor nutrisi pupuk tingkat riset

    Unsur lemah: nitrogen amonium lemah, fosfor kasedhiya lemah, kalium kasedhiya lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching) , kalsium lemah, magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, timah lemah Arsenik lemah, kromium lemah, kromium lemah lan merkuri lemah.

    Unsur pupuk: nitrogen amonium ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat ing pupuk, nitrogen urea, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total ing pupuk majemuk, total fosfor ing pupuk majemuk, total kalium ing pupuk majemuk, nitrogen total ing pupuk organik, total fosfor ing pupuk organik, total kalium ing pupuk organik, nitrat nitrogen ing pupuk organik, kasedhiya fosfor ing pupuk organik, kasedhiya kalium ing pupuk organik, nitrogen hidrolisis asam ing pupuk organik, bahan organik Asam humat larut banyu (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas (batu bara cuaca), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk larut banyu, total nitrogen, total fosfor, total kalium folpupuk iar, nitrogen total, fosfor total, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut banyu Nitrogen (kekeruhan), fosfor (kekeruhan), kalium (keruhan), kalsium, magnesium, belerang, silikon, boron, wesi, tembaga, mangan, seng, klorin, timbal, arsenik, kromium, kadmium lan merkuri ing banyu

    Unsur tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman.

    Unsur tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

    Lingkungan lemah: kelembapan lemah, suhu lemah, pH lemah, salinitas lemah

  • FK-HT300 High precision pupuk lemah detector nutrisi kanggo riset ilmiah

    FK-HT300 High precision pupuk lemah detector nutrisi kanggo riset ilmiah

    Lemah: nitrogen amonium lemah, fosfor kasedhiya lemah, kalium kasedhiya lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching), kalsium lemah, magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, timbal lemah Arsenik lemah, kromium lemah, kromium lemah, merkuri lemah, pH, kandungan garam lan banyu isi.

    Pupuk: amonium nitrogen ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat ing pupuk, urea nitrogen, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total ing pupuk majemuk, total fosfor ing pupuk majemuk, total kalium ing pupuk majemuk, nitrogen total ing pupuk organik, total fosfor ing pupuk organik, total kalium ing pupuk organik, nitrat nitrogen ing pupuk organik, kasedhiya fosfor ing pupuk organik, kasedhiya kalium ing pupuk organik, asam hidrolisis nitrogen ing pupuk organik, bahan organik Banyu asam humat larut (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas (batu bara cuaca), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), nitrogen total , total fosfor, total kalium pupuk larut banyu, total nitrogen, total fosfor, total kalium saka foliar ferpupuk, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut air , tembaga, mangan, seng, klorin, timbal, arsenik, kromium, kadmium lan merkuri ing banyu

    Tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman

    Tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

  • FK-HT200 High precision pupuk lemah detector nutrisi

    FK-HT200 High precision pupuk lemah detector nutrisi

    Lemah: nitrogen amonium lemah, fosfor kasedhiya lemah, kalium kasedhiya lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching), kalsium lemah, magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, pH, kandungan garam.

    Pupuk: amonium nitrogen ing pupuk nitrogen, nitrogen nitrat ing pupuk, urea nitrogen, biuret, fosfor ing pupuk fosfor, fosfor larut ing banyu ing pupuk fosfor, kalium ing pupuk kalium, nitrogen total ing pupuk majemuk, total fosfor ing pupuk majemuk, total kalium ing pupuk majemuk, nitrogen total ing pupuk organik, total fosfor ing pupuk organik, total kalium ing pupuk organik, nitrat nitrogen ing pupuk organik, kasedhiya fosfor ing pupuk organik, kasedhiya kalium ing pupuk organik, asam hidrolisis nitrogen ing pupuk organik, bahan organik Banyu asam humat larut (batu bara cuaca), asam humat larut banyu (lignit), asam humat larut banyu (gambut), asam humat bebas (batu bara cuaca), asam humat bebas (lignit), asam humat bebas (gambut), nitrogen total , total fosfor, total kalium pupuk larut banyu, total nitrogen, total fosfor, total kalium saka foliar ferpupuk, total nitrogen, total fosfor, total kalium pupuk foliar, total fosfor, total kalium pupuk larut air , tembaga, mangan, seng lan klorin ing banyu

    Tanaman: Nitrogen tanaman nitrat, nitrogen amonium tanaman, fosfor tanaman, kalium tanaman, kalsium tanaman, magnesium tanaman, belerang tanaman, silikon tanaman, boron tanaman, besi tanaman, tembaga tanaman, mangan tanaman, seng tanaman, klorin tanaman

    Tanduran: nitrogen total tanduran, fosfor total tanduran, kalium total tanduran

  • FK-HT100 Detektor nutrisi lemah presisi dhuwur

    FK-HT100 Detektor nutrisi lemah presisi dhuwur

    Nitrogen amonium lemah, fosfor sing kasedhiya ing lemah, kalium sing kasedhiya ing lemah, nitrogen nitrat lemah, nitrogen hidrolitik lemah, nitrogen total lemah, fosfor total lemah, kalium total lemah, bahan organik lemah (metode Qiulin), bahan organik lemah (metode leaching), kalsium lemah , magnesium lemah, belerang lemah, silikon lemah, boron lemah, wesi lemah, tembaga lemah, mangan lemah, seng lemah, klorin lemah, pH, kadar garam lan kadar air.

  • FK-CT20 Detektor nutrisi lemah Ilmiah

    FK-CT20 Detektor nutrisi lemah Ilmiah

    Item pangukuran

    Lemah: amonium nitrogen, fosfor sing kasedhiya, kalium sing kasedhiya, bahan organik, nitrogen alkali hidrolisis, nitrogen nitrat, nitrogen total, fosfor total, total kalium, kalsium sing kasedhiya, magnesium sing kasedhiya, belerang sing kasedhiya, wesi sing kasedhiya, mangan sing kasedhiya, boron sing kasedhiya, seng kasedhiya , kasedhiya tembaga, klorin kasedhiya, silikon kasedhiya, pH, isi uyah lan banyu;

    Pupuk: nitrogen, fosfor lan kalium ing pupuk prasaja lan pupuk majemuk.Nitrogen, fosfor, kalium, asam humat, nilai pH, bahan organik, kalsium, magnesium, belerang, silikon, wesi, mangan, boron, seng, tembaga lan klorin ing pupuk organik lan pupuk foliar (pupuk penyemprotan).

    Tanduran: N, P, K, CA, Mg, S, Si, Fe, Mn, B

  • FK-CT10 Detektor nutrisi lemah ilmiah

    FK-CT10 Detektor nutrisi lemah ilmiah

    Item pangukuran

    Lemah: amonium nitrogen, fosfor sing kasedhiya, kalium sing kasedhiya, bahan organik, nitrogen alkali hidrolisis, nitrogen nitrat, nitrogen total, fosfor total, total kalium, kalsium sing kasedhiya, magnesium sing kasedhiya, belerang sing kasedhiya, wesi sing kasedhiya, mangan sing kasedhiya, boron sing kasedhiya, seng kasedhiya , kasedhiya tembaga, klorin kasedhiya, silikon kasedhiya, pH, isi uyah lan banyu;