• head_banner

Lampu pembunuh serangga solar

  • Lampu insektisida surya cerdas FK-S20

    Lampu insektisida surya cerdas FK-S20

    Modul sel surya

    1. modul sel surya 40W
    2. Nggunakake modul sel surya Suntech
    3. Kinerja insulasi ≥ 100 Ω
    4. Tahan angin 60m / S
    5. Sudut instalasi yaiku 40 derajat
    6. Daya output kudu ora kurang saka 90% ing 12 taun, lan ora kurang saka 80% ing 13 kanggo 25 taun.Suhu lingkungan kerja normal antarane - 40 ℃ lan 85 ℃, lan bisa nolak impact saka udan es kanthi diameter luwih saka 25 mm ing kacepetan ≤ 23 meter per detik.Tes beban angin ≤ 2400pa